Traumuotų Evaldo Šaulio ir Darrino Dorsey netekusius uostamiesčio atstovus į priekį vedė Žygimantas Janavičius ir Deividas Gailius.

Pirmasis buvo naudingiausias ekipoje – pataikė visus 7 dvitaškius ir pelnė 17 taškų, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir užsitarnavo 24 naudingumo balus.

D. Gailius žaidė rezultatyviausiai – sumetė 23 taškus, be to, atkovojo 6 kamuolius, 5 kartus asistavo komandos draugams, bet ir trissyk suklydo. Iš viso jo sąskaitoje – 22 naudingumo balai.

Būtent D. Gailius neleido svečiams priartėti mačo pabaigoje, kuomet pelnė 9 taškus paeiliui ir pataisė „Neptūno“ situaciją siekiant įšokti į atkrintamųjų varžybų traukinį.

„Cbet“ komandoje rezultatyvumu išsiskyrė Mindaugas Sušinskas ir Emmanuelis Lecomte, kurie pelnė po 17 taškų.

Tarpusavio serijoje abi komandos šiame sezone pasidalino po 2 pergales.

„Neptūnas“: Deividas Gailius 23, Žygimantas Janavičius 17 , Martynas Mažeika ir Benas Griciūnas (6 atk. kam.)po 12.

„Cbet“: Mindaugas Sušinskas ir Emmanuelis Lecomte (6 atk. kam.)po 17, Ignas Sargiūnas 14, Martynas Pacevičius 13 (7 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)