Lietuviai intensyviai ruošiasi čempionatui ir kontrolinėse rungtynėse jau įveikė Latvijos (56:54 ir 68:60), Bosnijos ir Hercegovinos (64:38 ir 48:19) rinktines, o prieš pat čempionato startą dar išmėgins jėgas su Rusijos ekipa.

„Intensyviai ruošiamės trečiajam čempionatui ir su rinktine stengiamės sužaisti kuo daugiau kontrolinių rungtynių, apsiprasti vienas prie kito, nes turime naują įžaidėją, su kuriuo reikia susižaisti, tai yra labai svarbu. Spėjome sužaisti keletą draugiškų rungtynių, žaidėme prieš Latvijos rinktinę, prieš kurią laimėjome seriją 2:1. Dar teko žaisti prieš Bosniją ir Hercegoviną, kurią įveikėme 2:0.

Nuotaikos neblogos, draugiškų rungtynių ciklą pradėjome pergalingai prieš gan stiprias rinktines, kas leidžia pasidžiaugti komanda ir išsikelti sau aukštus tikslus. Bandysime įrodyti savo vertę atkrintamosiose varžybose, nukeliauti į finalą ir jį laimėti“, – teigė Lietuvos esporto rinktinės kapitonas Ignas Vaitiekus.

Lietuviai kovas Europos esporto čempionate pradės penktadienį rungtynėmis su Juodkalnija (20 val.), po to lauks dvikova su Portugalija (20 val. 40 min.), o grupės kovas komanda baigs akistata su Austrijos rinktine (21 val. 20 min.).

Atkrintamosios varžybos vyks šeštadienį ir sekmadienį. Tiesiogines rungtynių transliacijas galima stebėti „Krepšinio namai“ „Facebook“ paskyroje.

Pirmajame Europos esporto Lietuvos rinktinė užėmė penktą vietą, antrajame baigė pasirodymą grupių etape.

Lietuvos esporto krepšinio rinktinės sudėtis:

Ignas Vaitiekus, (Professxr-);
Svajūnas Tamašauskas, (Svai2ka);
Arminas Kotas, (Lt-Kotass);
Šarūnas Petkevičius, (|-Shroomz-|);
Arūnas Pauza, (xUnKnownLT-);
Martynas Žemaitis (Martuukas);
Tomas Buzys (IBuzzer_).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)