Remiantis vienais žiniasklaidos pranešimais, 30-metis amerikietis „Nets“ turėtų rungtyniauti iki sezono pabaigos. Anot kitų šaltinių, M. Jamesas sudarys tik trumpalaikį 10 dienų kontraktą ir pavaduos susižeidusį Jamesą Hardeną.

Tiesa, eurohoops.net skelbia, kad dar dvejus metus turėjusios galioti M. Jameso sutarties su CSKA nutraukimo niuansai anaiptol nėra iki galo išspręsti.

M. Jamesui šis sezonas Eurolygoje buvo geriausias karjeroje – gynėjas per rungtynes rinko vidutiniškai po 19,3 taško, 5,7 rezultatyvaus perdavimo, 3,1 atkovoto kamuolio ir ilgą laiką buvo rezultatyviausias turnyro žaidėjas.

CSKA antrą kartą šiame sezone M. Jamesą suspendavo praėjusį mėnesį, komandos lyderiui ėmus reikšti nepasitenkinimą dėl apriboto žaidimo laiko.

„Nets“ gretose jis prisidės prie tokių NBA žvaigždžių kaip J. Hardenas, Kyrie Irvingas ir Kevinas Durantas. Komandai papildymo prireikė dėl pastaraisiais mėnesiais ją nuolat kamuojančių traumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)