Prie „Zenit“ vairo katalonas stojo 2020-ųjų vasarį, tačiau praėjęs sezonas greitai baigėsi ir jam, ir komandai – pasaulį sukaustė koronavirusas. Šį sezoną 48-erių specialisto treniruojama ekipa pasiekė Eurolygos atkrintamąsias – trečiadienio vakarą „Zenit“ išvykoje pradės ketvirtfinalio seriją su turnyro favorite „Barcelona“.

Šiandien ketvirtfinalio seriją pradės ir kita Rusijos komanda – Maskvos CSKA. Tačiau pirmosioms „armiečių“ akistatoms su Stambulo „Fenerbahče“ gresia būti nepilnavertėms – į Maskvą Turkijos klubas atvyko net bet 6 žaidėjų bei vyriausiojo trenerio Igorio Kokoškovo.

Aukštaūgis Janas Vesely yra patyręs traumą, o likusi komandos narių grupė – užsikrėtusi koronavirusu. Anot „BasketNews.lt', tarp užsikrėtusių krepšininkų yra ir lietuvis Edgaras Ulanovas.

Apsidrausdami dėl susidariusios situacijos, rusai „Fenerbahče“ atstovų netgi paprašė atlikti papildomus koronaviruso testus vos nusileidus Maskvos oro uoste.

Eurolygos ketvirtfinalio serijose žaidžiama iki trijų pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)