Antradienį jame UNIKS (17/5) nepaliko jokių šansų Kazio Maksvyčio treniruojamai Permės „Parma“ (10/14) komandai.

Ketvirtajame kėlinyje iniciatyvą visiškai perėmę UNIKS krepšininkai varžovus namuose įveikė 69:51 (16:16, 22:20, 11:11, 20:4).

Rezultatyviausias tarp nugalėtojų buvo Jamaras Smithas su 17 taškų. Johnas Brownas pridėjo 11, buvęs žalgirietis Nate'as Woltersas – 8 taškus.

„Parma“ komandai starto penkete rungtynes pradėjęs Eigirdas Žukauskas surinko 9 taškus ir buvo pats rezultatyviausias. Adas Juškevičius ant parketo nepasirodė.

UNIKS turnyro lentelėje užima antrąją vietą, o „Parma“ jau anksčiau užsitikrino 8-ąją poziciją, garantuojančia kelialapį į atkrintamąsias varžybas, į kurias Permės ekipa pateko pirmą kartą turnyro istorijoje.

Iš 9 turnyre dalyvaujančių Rusijos klubų šį kartą už atkrintamųjų borto liko Saratovo „Avtodor“ ir Krasnojarsko „Jenisej“. Kitos ekipos vis dar aiškinasi galutines savo pozicijas turnyro lentelėje.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)