Po apylygės pirmos rungtynių dalies komandas skyrė tik 2 taškai (53:51), bet po pertraukos „Barcelona“ įjungė aukštesnę pavarą ir prieš paskutinį kėlinuką jau turėjo solidesnę 13 taškų persvarą (81:68).

Tiesa, dėl vietos pirmame ACB lygos aštuntuke kovojantys Manresos krepšininkai nebuvo linkę susitaikyti su pralaimėjimu ir ketvirto kėlinio viduryje surengė spurtą 10:0 ir sumažino šeimininkų persvarą iki 7 taškų (80:87).

Tačiau po Š. Jasikevičiaus korekcijų „Barcelona“ krepšininkai grįžo į aikštelę pakeitę požiūrį ir dar labiau priartėti varžovams nebeleido.

27 pergalę per 31 rungtynes iškovojusi „Barca“ žengia antroje turnyrinės lentelės vietoje, į priekį užleisdama tik Madrido „Real“ (29/1) komandą.

Tuo metu M. Sajaus atstovaujama Manresos ekipa (14/17) yra devinta ir tęsia kovą dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

Tiesa, šiose rungtynėse M. Sajus savo komandai niekuo nepagelbėjo. Lietuvos per 2 minutes taškų nepelnė, prametė vieną metimą ir atkovojo 1 kamuolį.

Nugalėtojų gretose atsiskleidė kitas buvęs žalgirietis, vidurio puolėjas Brandonas Daviesas. Amerikietis per 22 minutes pelnė 21 tašką, atkovojo 4 bei perėmė 2 kamuolius ir išprovokavo 6 varžovų pražangas.

Naudingai žaidė ir vos prieš kelias savaites prie „Barcelona“ prisijungęs Pau Gasolis. 40-metis veteranas per 10 minučių pelnė 13 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)