Kadrų perstumdymai susiję su praėjusį mėnesį vykusiais „Barcelona“ prezidento rinkimais, kuriuos laimėjo po daugiau nei dešimtmečio pertraukos į valdžią grįžęs Joanas Laporta.

Ispanijos žiniasklaida dar prieš rinkimus prognozavo, jog pastarasis norės paaukštinti savo bičiulį J. C. Navarro.

Permainos prasidėjo nuo visų klubo vystomų sporto šakų – futbolo, krepšinio, rankinio, salės futbolo ir kitų – generalinio direktoriaus Alberto Solero, su kuriuo atsisveikinta prieš kelias savaites.

Būtent pastarasis krepšinio sekciją 2017 metais buvo patikėjęs N. Rodriguezui – 50-mečiui buvusiam krepšininkui, 2003-iaisiais kartu su Šarūnu Jasikevičiumi tapusiam Eurolygos čempionu.

Dabar vadelės perduodamos kitam Š. Jasikevičiaus bendražygiui iš karjeros aikštėje laikų. Nors dešimčia metų jaunesnis už pirmtaką, J. C. Navarro taip pat buvo 2003-iųjų čempionų komandoje, o vėliau triumfą pakartojo 2010 metais.

Visą karjerą – neskaitant 2007-2008 metų sezono Memfio „Grizzlies“ klube NBA lygoje – Barselonoje praleidęs snaiperis laikomas vienu geriausių visų laikų Eurolygos gynėjų. Tik šiame sezone jį iš rezultatyviausių žaidėjų istorijoje sąrašo viršūnės išstūmė Pirėjo „Olympiakos“ simbolis iš Graikijos Vassilis Spanoulis.

Pažymėtina, jog J. C. Navarro yra ne tik Š. Jasikevičiaus, bet ir šį mėnesį „Barcelona“ aprangą po 20 metų pertraukos apsivilkusio Pau Gasolio artimas draugas.

Iš krepšinio jis pasitraukė 2018 metais.

Primename, kad Š. Jasikevičiaus auklėtiniai laimėjo Eurolygos reguliarųjį sezoną. Atkrintamąsias varžybas kitą savaitę katalonai pradės ketvirtfinalio serija su buvusio komandos stratego Xavi Pascualio diriguojamu Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)