„Lietkabeliui“ šis pralaimėjimas lėmė, kad dabar pergalėmis ir nesėkmėmis jis susilygino su Utenos „Juventus“ klubu, kuris yra ketvirtas. Šiauliečiams tai jau ketvirta pergalė paeiliui „Betsafe-LKL“.

Šiaulių komanda buvo geriau pradėjusi rungtynes, tačiau jau kėlinio pabaigoje „Lietkabelis“ perėmė iniciatyvą. Antrasis ketvirtis buvo puikus svečiams, jie po Gabrieliaus Maldūno, Vytenio Lipkevičiaus ir Pauliaus Valinsko taškų atitolo 45:37. Kėlinio pabaigoje skirtumą pavyko padidinti dar labiau – 53:39.

Vis tik po didžiosios pertraukos situacija keitėsi kardinaliai. Šiauliečiai surengė spurtą 10:0, taip mažindami atsilikimą, o nors Kyle’as Vinalesas pelnė taškus, Elvaras Fridrikssonas ir Kasparas Bėrzinis netrukus persvėrė rezultatą – 58:57. „Šiauliai“ pagavo gerą bangą, kėlinį laimėjo net 19 taškų skirtumu ir taip pirmavo 65:60.

Ketvirtą kėlinį tritaškiu atidarė Eimantas Stankevičius, o apsukų „Šiauliai“ nestabdė – porą tolimų metimų pridėjo Mindaugas Lukauskis, varydamas į neviltį „Lietkabelį“ – 80:63.

P. Valinskas ir Panagiotis Kalaitzakis atsilikimą mažino iki vienaženklio (79:88), tačiau laikas sparčiai seko, liko pora minučių, o jų buvo per maža.

Šiauliai“: Elvaras Fridrikssonas 23 (11 rez.p., 29 naud.b.), Andy Van Vlietas 18 (25 naud.b.), Mindaugas Lukauskis 14, Kasparas Berzinis ir Eimantas Stankevičius po 13, Martynas Varnas ir Arinas Urbutis po 6, Justas Furmanavičius 4.

Lietkabelis“: Kyle'as Vinalesas 17, Paulius Valinskas 15, Panagiotis Kalaitzakis 13, Gytis Masiulis 12, Dorde Gagičius ir Marius Valinskas po 7, Vytenis Lipkevičius ir Gabrielius Maldūnas po 6, Erikas Venskus 4.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)