Nuo ateinančio pirmadienio leista sporto varžybas stebėti ne daugiau nei 150 žiūrovų, jeigu organizatoriai užtikrins bilietų platinimą elektroniniu būdu ar žiūrovų registravimą ir kontroliuos jų patekimą į renginio vietą.

Tribūnose bus privalomos veido kaukės, prekiauti maistu ir gėrimais bei teikti kitas paslaugas renginių vietose ir toliau bus draudžiama.

Uždarose patalpose 150 žiūrovų galės susirinkti, jei taip bus užpildoma ne daugiau kaip 30 proc. visų sėdimų vietų.

Primename, kad baiminantis koronaviruso plitimo visų sporto šakų varžybos Lietuvoje be publikos vyksta nuo praėjusio lapkričio.

Nuo pirmadienio vėl bus leidžiama organizuoti mėgėjų sporto renginius, tiesa, taip pat ribojant dalyvių ir žiūrovų skaičių iki 150 bei laikantis kitų Vyriausybės ir Sveikatos apsaugos ministerijos nurodytų sąlygų.

Nuo balandžio 26 d. bus leidžiama sporto klubams ir bazėms priimti lankytojus. Vienam asmeniui turės būti užtikrinamas bent 20 kvadratinių metrų plotas, o grupinėse treniruotėse galės sportuoti ne daugiau nei penki entuziastai. Be to, vaikai galės lankyti užsiėmimus baseine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)