Jame gegužės 5-9 dienomis bus surengtas lygos finalo aštuoneto turnyras, į kurį pateko komandos iš šešių skirtingų šalių. Tarp jų yra ir turnyro šeimininke tapusi „Nižnij Novogord“ komanda.

Turnyras vyks „vieno minuso“ sistema, kiekviename etape pradedant nuo ketvirtfinalio bus žaidžiamos tik vienos rungtynės.

Į finalo aštuonetą patekusios komandos: „Nižnij Novgorod“ (Rusija), Nymburko ERA (Čekija), Izmiro „Pinar Karšiyaka“ (Turkija), Strasbūro SIG (Prancūzija), Saragosos „Casademont“, Tenerifės „Lenovo“ ir Burgoso „San Pablo“ (visos – Ispanija) bei Holono „Hapoel“ (Izraelis).

Lietuviai krepšininkai šiose ekipose nežaidžia. Jas į ketvirtfinalio poras suskirstys burtai.

Primename, kad 2019-2020 m. Čempionų lygos turnyrą laimėjo ir šiemet finalo aštuonete titulą ginsianti „San Pablo“ komanda.

Šį sezoną Čempionų lygoje debiutavo Vilniaus „Rytas“, tačiau tai padarė labai nesėkmingai – Lietuvos sostinės ekipa neįveikė grupių etapo varžybų.

Primename, kad Rusijoje, skirtingai nei daugumoje kitų koronaviruso pandemijos krečiamų Europos šalių, sporto rungtynėse gali lankytis žiūrovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)