Jau pirmajame kėlinuke dviženkliu skirtumu atitrūkę svečiai iki pat finalinės rungtynių sirenos nebesidairė atgal. Iki trečiojo kėlinuko pabaigos „Lokomotiv-Kuban“ persvara viršijo 30 taškų ribą, o paskutinysis ketvirtis tapo tik formalumu.

Visą ketvirto kėlinuko laiką įvykius aikštėje iš šalies stebėję Krasnodaro lietuviai prie pergalės prisidėjo produktyviu žaidimu. Vos 20 minučių ant parketo praleidęs Kuzminskas per jas surinko 15 taškų (6/7 dvit., 0/1 trit., 3/3 baud.), 4 atkovotus kamuolius ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Ilgiausiai rungtyniavusiu „Lokomotiv-Kuban“ krepšininku šiose rungtynėse tapęs Kalnietis Minske žaidė 25 minutes, per kurias įžaidėjas pasižymėjo 10 taškų (2/3 dvit., 2/7 trit.), 4 atkovotais kamuoliais ir 5 rezultatyviais perdavimais.

Pastarąjį pralaimėjimą Jėvgėnjiaus Pašutino auklėtiniai VTB lygoje patyrė dar žiemą – sausio 31-ą Sankt Peterburge Krasnodaro krepšininkus rezultatu 90:85 įveikė pirmenybėse lyderiaujantis vietos „Zenit“.

Po šios nesėkmės atsitiesę geležinkeliečiai pranoko Maskvos srities „Chimki“, Krasnojarsko „Jenisėj“, Saratovo „Avtodor“, Kazio Maksvyčio treniruojamą Permės PARMA, Talino „Kalev“ ir Baltarusijos sostinės klubą.

Minsko krepšininkams tai buvo jau devynioliktas pralaimėjimas per pastarąsias 20 žaistų rungtynių. Sezoną pergale prieš „Jenisėj“ pradėję baltarusiai pastarąjį kartą aikštę pakelta galva paliko dar sausio 9-ą, po vieno taško skirtumu namuose išplėšto triumfo dvikovoje su Žemutiniojo Naugardo ekipa.

Turnyro lentelėje Krasnodaro klubas pergalių ir pralaimėjimų skaičiumi susilygino su Maskvos CSKA. „Lokomotiv-Kuban“ likus dviem turam iki reguliariojo sezono pabaigos su raudonarmiečių klubu dalinasi trečia-ketvirta pozicijomis. Aukščiau žengia dvejomis rungtynėmis mažiau sužaidę Kazanės UNIKS (15-5) ir reguliariojo sezono nugalėtojų vardą jau beveik užsitikrinę „Zenit“ (19-3).

„Tsmoki“: Krisas Clyburnas 22, Derekas Cooke'as 10 taškų.

„Lokomotiv-Kuban”: Mindaugas Kuzminskas ir Nigelas Williamsas-Gossas po 15, Willas Cummingsas 13, Andrėjus Martiukas ir Kevinas Hervey po 11, Mantas Kalnietis ir Drew Gordonas (7 atk. kam.) po 10 taškų.

2-4 vietų likimas spręsis dviejuose paskutiniuose reguliariojo sezono turuose. „Lokomotiv-Kuban“
balandžio 17-ą lauks namuose vyksianti dvikova su CSKA, o pirmenybių uždarymui Krasnodaro klubo balandžio 25-ą laukia išvyka į Kazanę ir akistata su UNIKS ekipa.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)