„Varžovai išėjo „mirti“ aikštėje, o mes – žaisti. Tai yra du skirtingi dalykai. Nepadariau savo darbo gerai, tačiau truputį sudėtinga, jei privalau dar motyvuoti savo žaidėjus „El Clasico“ dvikovai, – pasibaigus mačui kalbėjo Š. Jasikevičius. – Esame nusivylę. Tikrai nepademonstravome to lygio, kokio reikėtų žaidžiant su „Real“. Šią pamoką reikia išmokti“.

Lietuvis akcentavo, kad Madrido komanda į aikštę ėjo visai su kitu nusiteikimu, o jo auklėtiniams teko pabaigoje tikėtis Fortūnos pagalbos, kai per paskutinę minutę reikėjo panaikinti 9 taškų deficitą.

„Esame procese, statome kažką, ką norime pastatyti ir čia reikia pradėti nuo minčių ir pastangų, o šios būna labai nepastovios. Žinome, kad galime pasirodyti daug geriau, bet to negalime padaryti kiekvieną dieną“, – kalbėjo Šaras, pridūręs, kad kai „Barca“ eina „mirti“ į aikštę, tuomet ją įveikti yra itin sudėtinga.

Pažymėtina, kad prie komandos prisijungęs Pau Gasolis šį kartą katalonams padėjo menkai. Nors mačą jis pradėjo starto penkete, veteranas ant parketo praleido vos 9 min., per kurias nemetė į krepšį ir atkovojo 3 kamuolius. Tai buvo pirmosios Ispanijos krepšinio legendos rungtynės sugrįžus į ACB lygą.

Turnyro lentelėje Madrido klubas žengia pirmas, o Barselonos komanda yra antra.

Savaitgalį aikštėje susigrūmė ir tų pačių klubų futbolo gigantai, kur pergalę 2:1 taip pat šventė Madrido „Real“. Portalas elespanol.com palygino, kad Š. Jasikevičius seka futbolo klubo „Barcelona“ vedlio Ronaldo Koemano pėdomis ir po „El Clasico“ skundžiasi teisėjų darbu.

„Krepšinis yra labai greitas žaidimas. Stengiuosi visuomet būti sąžiningas. Nenusipelnėme pergalės, nes „Real“ išėjo į aikštę agresyvesnis ir turintis daugiau entuziazmo. Sėkmė lydi tą komandą, kuri geriau žaidžia, kuri kontroliuoja kamuolį daugiau nei 50 proc. ir, nepameluosiu, gauna palankesnius teisėjų sprendimus“, – sakė lietuvis.

„Barcelona“ strategas nenurodė, kokiais konkrečiai teisėjų veiksmais nebuvo patenkintas, tačiau, kaip teigia elespanol.com, veikiausiai tai buvo dvi techninės pražangos. Viena techninė pražanga buvo skirta atsarginių žaidėjų suolui, o antroji protestuojančiam dėl teisėjų sprendimų Š. Jasikevičiui.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)