Geriau startavę svečiai sužaidė labai rezultatyvų pirmą kėlinį, kurį laimėjo 28:22.

Antrame kėlinyje „Pieno žvaigždžių“ komanda nemažino tempo. Nors po krepšiu Pasvalio krepšininkams sunkiai sekėsi stabdyti varžovų milžiną Mindaugą Kupšą, kuris per pirmą rungtynių pusę pelnė 15 taškų, tačiau pasvaliečiai tolimų metimų pagalba (6/19), sugebėjo išsaugoti pranašumą ir po dviejų kėlinių pirmavo 46:41.

Antroji rungtynių dalis prasidėjo gera „Juventus“ atkarpa ir šeimininkai persvėrė rezultatą savo naudai (56:55), tačiau netrukus Gedimino Petrausko auklėtiniai atsitiesė ir trečią kėlinį baigė turėdami net 16 taškų pranašumą (77:61).

Ketvirtasis kėlinys iš abiejų komandų pareikalavo maksimalios koncentracijos. Kova vyko iki paskutinės Pasvalio ekipos atakos. Tiksint paskutinėms rungtynių sekundėms „Pieno žvaigždžių“ lyderis Jahenns-Ley Manigat atakavo iš tolimos distancijos, bet pergalę išplėšti metimas tikslo nepasiekė ir rankas triumfuodami į viršų kėlė šeimininkai.

Tai buvo jau ketvirtasis šių komandų tarpusavio susitikimas šiame „Betsafe-LKL“ čempionate. Pirmąją dvikovą Pasvalyje „Juventus“ laimėjo 79:69, antrąjį susitikimą Utenoje 89:75 taip pat laimėjo Žydrūno Urbono auklėtiniai, trečioji akistata taip pat baigėsi „Juventus“ pergale 95:80.

Utenos „Juventus“: Mindaugas Kupšas 26 (10 atk. kam., 37 naud. bal.), Vaidas Kariniauskas (7 rez. perd.) ir Martynas Gecevičius po 14.

Pasvalio „Pieno žvaigždės“: Paulius Petrilevičius 14 (8 atk. kam.), Steven Haney 13.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)