Dienraščio žiniomis, puiki gynėjo šio sezono statistika ir jo sutartyje numatyta nedidelė išpirkos suma masino „Real“, tačiau dabar karališkasis klubas nebeketina siekti lietuvio parašo.

Esą „Real“ įvertino, jog vasaros perėjimų rinkoje M. Grigonis sulauks daug pasiūlymų, pakelsiančių jo kainą, o dabartinė klubo ekonominė situacija neleis varžytis su kitais Europos sunkiasvoriais.

Primename, kad praėjusią savaitę kelios žiniasklaidos priemonės Lietuvoje skelbė apie Maskvos CSKA norus privilioti 26-erių kaunietį, o „BasketNews“ redaktorius Jonas Miklovas netgi tvirtino, kad tarp Rusijos klubo ir lietuvio yra pasiektas žodinis susitarimas dėl kito sezono.

Tuo metu „Real“ ketina dar metams pratęsti nesenstančio 37-erių veterano Jaycee Carrollo sutartį. Snaiperis iš JAV pats irgi dar nepasiruošęs užbaigti karjeros.

Ispanijos žurnalistas Chema de Lucas taip pat praneša, jog Ispanijos pirmenybių lyderiai derasi su vidurio puolėju Vincentu Poirier.

27-erių prancūzą kovo pabaigoje atleido Niujorko „Knicks“ klubas, pats žaidėjas užsiminė, kad po dviejų nevykusių sezonų NBA lygoje neatsisakytų sugrįžti į Europą.

V. Poirier Eurolygoje sužibėjo 2017-2019 metais vilkėdamas kitos Ispanijos ekipos Vitorijos „Baskonia“ marškinėlius. Antrajame sezone jo statistikos vidurkiai pasiekė 11,9 taško ir 8,3 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)