Katalonai laimėjo svečiuose 93:77, nors pirmoje mačo dalyje buvo priversti žaisti taškas į tašką.

Prieš dvi dienas Eurolygos reguliaraus sezono nugalėtojų titulą užsitikrinusią komandą treneris bandė užvesti kovai įvairiais būdais.

Per minutės pertraukėlę „Barcelona“ žvaigždėms eilinį kartą teko išklausyti ne pačių maloniausių žodžių, paryškintų ir anglišku keiksmažodžiu.

„Atrodote kaip lavonai, jūsų veidai – be gyvybės. Kur jūsų sumautas pasirengimas šioms rungtynėms? Atrodote negyvi, tarsi nenorėtumėte čia būti“, – auklėtinius emociškai supurtyti mėgino Š. Jasikevičius.


Specialistas iš Lietuvos ir pats rodė pavyzdį, kaip reaguoti į įvykius aikštėje. Ketvirtame kėlinyje jis antrą kartą buvo nubaustas technine pražanga už ginčus su teisėjais ir turėjo anksčiau laiko keliauti į rūbinę.

Tiesa, pagrindinis darbas tuo metu jau buvo atliktas. Trečią ketvirtį 35:20 laimėjusi „Barcelona“ tvarkingai užbaigė susitikimą ir be vyriausiojo trenerio.

Po dvikovos Š. Jasikevičius kur kas ramiau vertino saviškių žaidimą, pripažindamas, kad stebuklų tokiomis aplinkybėmis ir nereikėjo tikėtis.

„Žaidėme banguotai, bet tai normalu po „dvigubos“ Eurolygos savaitės. Galiu pasveikinti mūsų sirgalius ir žaidėjus dėl gerai atlikto darbo, ypač antroje pusėje“, – sakė Š. Jasikevičius.

Ispanijos vicečempionus į pergalę vedė beveik idealiai krepšį atakavęs Kyle'as Kurice'as, surinkęs 24 taškus (3/3 dvitaškių, 3/4 tritaškių, 9/10 baudų). 21 tašką ir 5 atkovotus kamuolius pridėjo Nikola Mirotičius.

12-ą kartą iš eilės nacionalinėse pirmenybėse laimėjusi „Barcelona“ (25/3) užima antrą vietą, dviem pergalėmis atsilikdama nuo Madrido „Real“.

Būtent lyderių tarpusavio akistata Barselonoje papuoš kitą čempionato turą balandžio 11 d.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)