Pergalių skaičiumi „Baskonia“ susilygino su 3 vietą ACB lygos turnyro lentelėje užimančia Tenerifės „Iberostar“ ekipa, tik pastaroji yra sužaidusi 2 rungtynėmis mažiau.

Pirmoji rungtynių dalis buvo lygi, vyko kova taškas į tašką, tačiau po didžiosios pertraukos po truputį ėmė ryškėti Vitorijos komandos pranašumas.

Įpusėjus trečiam kėliniui „Baskonia“ spurtavo ir po R. Giedraičio tritaškio jau pirmavo 51:42. Su tokiu pačiu skirtumu tarp komandų prasidėjo ir paskutinis ketvirtis.

Svečiai apsukų nemažino ir įpusėjus kėliniui padidino savo persvarą iki dviženklio. Kai dvikovos pabaigoje komandas skyrė 14 taškų, nugalėtojo klausimas jau buvo išspręstas.


R. Giedraitis per 34 min. pelnė 15 taškų (2/5 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai, 2/4 baudos), atkovojo 6 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 23 naudingumo balus.

T. Sedekerskis per 24 min. pelnė 14 taškų (3/5 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 5/5 baudos), atkovojo 6 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir surinko 20 naudingumo balų.

Iš Rygos VEF į Ispaniją persikėlęs S. Kulvietis sekmadienį debiutavo Andoros ekipoje. 30 metų puolėjas per 19 min. pelnė 5 taškus (0/1 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 6 kamuolius ir surinko 5 naudingumo balus.

„Baskonia“: Rokas Giedraitis 15, Tadas Sedekerskis 14, Alecas Petersas 13, Zoranas Dragičius ir Luca Vildoza po 9, Youssoupha Fallas 8, Achille Polonara ir Ilimane Diopas po 6.

Morabank“: Jeremy Senglinas 18, Bandja Sy 16, Babatunde Olumuyiwa 10.

Ketvirtadienį „Baskonia“ paskutines Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes žais svečiuose su Valensijos „Basket“ komanda. D. Ivanovičiaus vis dar turi realių galimybių prasibrauti į atkrintamąsias varžybas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)