Dabar D. Gudeliui priklauso 18 klubą valdančios viešosios įstaigos dalių iš 40. Delfi šaltinių teigimu, 9 iš jų perka SKM, sumokėsianti 50 tūkst. eurų.

Didžiausia šalies krepšinio mokykla tokiu būdu įsitrauks į klubo valdymą, pirmiausia, jaunimo komandų formavimą.

Įdomu, jog praėjusiais metais SKM ir savarankiškai naują krepšinio mokyklą pabandęs kurti „Rytas“ bei jo didžiausia rėmėja sostinės savivaldybė viešai konfliktavo dėl krepšinio salių nuomos mieste. Regis, abi pusės galiausiai rado priimtiną kompromisą.

SKM dalininkai šiuo metu yra Andrius Jančiauskas ir Alfredas Lukaševičius, mokyklos veikloje dalyvauja ir vienas jos steigėjų Andrius Čerškus.

„Ryto“ jaunimo sistemai priklauso Nacionalinė krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujanti Vilniaus „Perlo Energijos“ komanda bei Regionų krepšinio lygoje (RKL) dalyvaujanti sostinės „Rytas-MRU-VKM“.

Po dalininkų pertvarkos stambiausias paketas liks savivaldybės rankose (16 dalių), po 9 dalis turės D. Gudelis ir SKM, po 2 – advokatas Olegas Šibkovas, viešoji įstaiga KK „Perlas“ ir bendrovė „Norvelita“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)