Ispanijos atstovai Prancūzijoje 84:74 (19:18, 24:19, 21:17, 20:20) nugalėjo Paryžiaus „Boulogne Metropolitains 92” komandą ir kovoje dėl bilieto į pusfinalį įgijo savos aikštės pranašumą.

Antra mačą Kanarų salų komanda žais namuose, pergalės atveju ji pateks į pusfinalį. Prancūzų revanšo atveju serijoje prireiks trečiųjų rungtynių, kurios vėl vyks Paryžiuje.

T. Dimša žaidė 19 min., per kurias pelnė 10 taškų (2/2 dvit., 2/3 trit.), atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 12 efektyvumo balų.

Rezultatyviausias tarp nugalėtojų buvo Seanas Kilpatrickas su 17 taškų.

Pralaimėjusiems Davidas Michineau pelnė 15, Vitalis Chikoko – 13 taškų.

Antradienio vakarą sužaistos pirmosios rungtynės ir dar dvejose ketvirtfinalio porose. Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija) svečiuose 77:76 palaužė „Monaco“ (Prancūzija) komandą, o Bolonijos „Virtus“ (Italija) namie 80:75 nugalėjo Badalonos „Joventut“ (Ispanija).

Ketvirtfinaliuose žaidžiama iki dviejų pergalių. Kelialapius į kito sezono Eurolygą iškovos dvi į turnyro finalą patekusios ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)