Kaip praneša „Mavericks“ klubas, 48 metų 229 cm ūgio milžinas buvo partrenktas automobilio netoli savo namų Jutoje. Tuomet buvęs krepšininkas važinėjosi dviračiu.

Tik šiuo metu buvo paviešinta, kad šiame incidente nugaros traumą patyręs Sh. Bradley buvo paralyžiuotas. Operuotas krepšininkas pastarąsias 8 savaites praleido ligoninėje, jam pradėta taikyti reabilitacija.

„Išties labai liūdna naujiena, – socialiniuose tinkluose rašo Vokietijos krepšinio federacija. – Galvojame apie tave, Shawnai ir linkime kuo greičiau pasveikti, o tavo šeimai – kuo daugiau jėgų visa tai ištverti“.

„Mums labai liūda dėl šios nelaimės. Shawnas visuomet pasižymėjo didele kovotojo dvasia. Jis visuomet buvo Dalaso komandos šeimos dalimi. Linkime jam geriausio“, – rašė „Mavericks“ klubo savininkas Markas Cubanas.


Sh. Bradley NBA žaidė nuo 1993 iki 2005 metų. Vidurio puolėją naujokų biržoje pakvietė Filadelfijos „76ers“, o nuo 1997 metų jis žaidė Dalase.

Sh. Bradley, būdamas vokiečio ir amerikietės sūnus, 2001 metais debiutavo su Vokietijos rinktinės marškinėliais. Europos čempionate Turkijoje tuomet vokiečiai užėmė 4 vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)