Jau pirmame kėlinyje varžovus nokautavę ir 20 taškų persvarą susikrovę italai triumfavo Rusijos sostinėje rezultatu 84:76. O kartu paveržė iš CSKA antrą vietą turnyro lentelėje.

Po dvikovos rusų vairininkas Dimitris Itoudis pakeltu tonu mėgino įtikinti žurnalistus, jog optimizmo turėtų suteikti vien tai, jog šeimininkai antroje mačo dalyje nesileido sutriuškinami.

Atmosfera dar labiau įkaito spaudos konferencijai artėjant prie pabaigos, kuomet vienas žurnalistų pacitavo „artimo klubui žmogaus pagarsintą gandą, esą D. Itoudis paliksiąs Maskvą ateinančią vasarą“.

„Ar tas artimas žmogus turi vardą ir pavardę?“ – perklausė 50-metis graikas.

Išgirdęs, jog tai – buvusio CSKA simbolio Aleksandro Gomelskio sūnus ir krepšinio komentatorius Vladimiras Gomelskis, D. Itoudis dairėsi į klubo atstovą žiniasklaidai ir traukė pečiais.


„Gal man reikėtų paklausti to V. Gomelskio, kur aš turėčiau būti šiuo metu? Nesuprantu, kodėl to klausiate“, – sakė treneris.

„Galite paneigti šią informaciją“, – priminė žurnalistas.

„Mano sutartis baigs galioti šią vasarą, nežinau, kas bus po to. Galbūt jis bus teisus, o gal ne. Bet ar jūs matote, kad aš būčiau nustojęs kovoti? Kovosiu prieš visus. Turiu daugiau motyvacijos už bet ką šioje salėje. Net jei ir esu jau sočiai užsidirbęs ir šlovės, ir pinigų. Nelaikau savo darbo čia užbaigtu. Dabar turiu daugiau motyvacijos nei žmonės, kurie neranda gyvenimo prasmės. Aš daug pasiekęs, bet vis tiek turiu daugiau energijos nei bet kas kitas.

Ir aš esu čia, su savo vardu ir pavarde. Ir kai ką nors pareiškiu, atsakau už žodžius. Nemalu š... Esu tas pats žmogus, kuris atnešė CSKA titulus kartu su žaidėjais ir vadovais. Taip, daug kas keitėsi, bet jei to nematote, pats spręskite, ką parašysite. Nėra problemų. Jūs turite savo darbą, aš dirbu savo“, – įsikarščiavęs dėstė D. Itoudis.

CSKA jis treniruoja nuo 2014 metų ir per tą laiką dusyk laimėjo Eurolygą bei penkiskart – VTB Vieningąją lygą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)