„Tai buvo pirmasis mūsų tikslas. Bet, žinoma, norime daugiau“, – pažymėjo „Barcelona“ vairininkas.

21 iš 29 mačų laimėję ir Eurolygoje toliau pirmaujantys jo auklėtiniai per likusius 5 reguliaraus sezono turus matematiškai nebegali nukristi žemiau aštuntos vietos.

Tuo metu žaidimu krepšinio „El Clasico“ Madride Š. Jasikevičius nebuvo patenkintas.

„Barcelona“ laikėsi priekyje didžiąją dvikovos dalį, tačiau nė karto taip ir neatitrūko, o kovingumu nenusileidęs „Real“ neleido pagalvoti apie pergalę anksčiau laiko.

„Kietas žaidimas, labai nervingos rungtynės, kurias galėjo laimėti bet kuri komanda. Daug detalių neišpildėme tinkamai. Gerai, kad turime svarbiu momentu neklydusius Cory Higginsą ir Nikola Mirotičių“, – komentavo Š. Jasikevičius.

Jis nesureikšmino fakto, kad „Real“ kol kas akivaizdžiai nepajėgia atlaikyti katalonų konkurencijos.

„Tai yra čempionų komanda, turinti labai patyrusių žaidėjų. Kiekvienos rungtynės yra atskira istorija. Taip, laimėjome kelias akistatas iš eilės, bet nieko daugiau“, – pažymėjo Š. Jasikevičius.

Vis dėlto kaip tik žaidėjų „Real“ ir pritrūko. Dėl traumų užribyje liko Sergio Llullas ir Rudy Fernandezas, o rungtynių įkarštyje prie jų prisijungė svarbų vaidmenį gynyboje atlikęs Alexas Tyusas.

Karališkojo klubo trenerio Pablo Laso teigimu, tokiomis aplinkybėmis jo ekipa padarė viską, ką galėjo.

„Sužaidėme puikiai, dominavome kovoje „po lenta“, daugelyje kitų aspektų. Po tokio mūšio negaliu pasakyti nieko blogo apie savo komandą. Problema ta, kad kita ekipa aikštėje yra nuostabi, ir ji mus nubaudė. Nepaisant to, nors dažnai po rungtynių būnu nusivylęs, bet ne šį kartą. Atidavėme viską, ištuštinome visus jėgų rezervuarus ir buvome arti pergalės“, – kalbėjo P. Laso.

Įdomu, jog nacionaliniame čempionate pirmaujančiam „Real“ šio sezono Eurolygoje nė sykio nepavyko įveikti kitų Ispanijos komandų – pralaimėtos visos 6 dvikovos.

Madridiečiai turnyro lentelėje užima septintą vietą (17/12) ir dar turės padirbėti, kad išsilaikytų atkrintamųjų varžybų zonoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)