Pirmosios 10 minučių visiškai priklausė svečiams iš Milano – 15:6, 25:8 ir 30:10. Tokia triuškinamo žaidimo seka vyko pirmasis kėlinys, tačiau CSKA po truputį ėmė keltis ir antrojo kėlinio pabaigoje sumažino skirtumą iki 5 taškų – 39:34.

Vis dėlto Ettore Messinos auklėtiniai vadžių iš rankų neišleido ir netrukus po didžiosios pertraukos susigrąžino dviženklę persvarą, kurią vėl Tornike Šengelijos ir Mike'o Jameso traukiami aikštės šeimininkai sumažino iki 4 taškų – 51:56. Daugiau „Armani“ neleido. Dar vieną spurtą surengę svečiai po trijų kėlinių jau pirmavo 70:55.


CSKA dar kartą ir paskutinį pamėgino perlaužti rungtynių eigą sau naudinga linkme - likus žaisti 2 minutes priartėjo iki varžovų per 6 taškus (79:73). Tačiau fantastiškai žaidęs Milano ekipos lyderis Kevinas Punteris iš toli šaudė beveik be klaidų ir leido svečiams išsaugoti pergalę savo rankose.

Tai jau antroji CSKA nesėkmė iš eilės. Praėjusią savaitę maskviečiai namie net 70:100 nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkams.

Nugalėtojams net 32 taškus (4/7 dvitaškiai, 5/9 tritaškiai, 9/9 baudos) pelnė K. Punteris. Savo rezultatyvumo rekordą Eurolygoje pagerinęs amerikietis surinko 28 naudingumo balus.

CSKA: Mike'as Jamesas 21, Tornike Šengelija 20 (10 atk.k., 33 naud.b.), Willas Clyburnas 10, Danielis Hackettas 8.

Armani“: Kevinas Punteris 32, Shavonas Shieldsas 14, Zachas LeDay 12, Kyle'as Hinesas ir Sergio Rodriguezas po 7, Michaelas Rollas 5, Vladimiras Micovas 4, Luigi Datome 3.

Kitą savaitę Maskvos CSKA kovo 18 dieną žais Madride su „Real“, o Milano „Armani“ – kovo 19 dieną namie su turnyro lydere, Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)