Kazio Maksvyčio auklėtiniai pirmavo didžiają susitikimo dalį, o trečio kėlinio pabaigoje buvo atitrūkę net 15 taškų atstumu (70:55), tačiau itin prastai sužaidė lemiamą ketvirtį ir išleido pergalę iš savo rankų.

Paskutinę minutę svečių kailio nebeišgelbėjo net ir po tritaškį smeigę Eigirdas Žukauskas bei Adas Juškevičius.

Permiečiai ir be Gabrielio Lundbergo toliau sėkmingai žaidžiančiam Lenkijos klubui pralaimėjo antrą kartą šį sezoną.

E. Žukauskas per 26 min. pasižymėjo 15 taškų (3/8 dvitaškiai, 2/5 tritaškiai, 3/3 baudos) ir 8 atkovotų kamuolių, o per vėlai puolime prabilęs A. Juškevičius per 20 min. surinko 11 taškų (2/4 dvitaškiai, 2/5 tritaškiai, 1/2 bauda) ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Nugalėtojams net 26 taškus ir 35 naudingumo balus sukaupė Rolandas Freimanis, 18 taškų pridėjo Lukaszas Koszarekas (5/7 tritaškiai).

Nepaisant nesėkmės, „Parma“ turnyro lentelėje išsaugojo aštuntą vietą. Tiesa, jie nepasinaudojo proga pasivyti laiptelio aukščiau esančio Maskvos srities „Chimki“ (8/8) klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)