Šeimininkai šiame susitikime vertėsi be traumuotų lyderių Vaido Kariniausko, Igno Vaitkaus ir Martyno Gecevičiaus. „Žalgiriui“ nepadėjo poilsio gavęs Thomasas Walkupas ir traumuoti Artūras Milaknis bei Patricio Garino.

Uteniškiai rungtyniavo septyniese, o tris sekundes antrojo kėlinio pabaigoje sužaidė 17-metis Martynas Žvirblis, kuris savo užduoties neatliko ir leido nedengiamam Nigelui Hayesui pataikyti tolimą metimą paskutinę kėlinio sekundę.

Nors ir patyrė sutriuškinimą, Ž. Urbonas auklėtinius gyrė bei pasidžiaugė tuo, jog pavyko išvengti papildomų traumų.

„Labai gerai žaidėme. Septyniese taip atlaikyti tokį spaudimą... Jie buvo pikti ir spaudė mus nuo pačios pradžios. Man buvo svabiausia, kad negautume daugiau traumų. Šitie septyni vyrai šaunuoliai, pasirodė geriau nei tikėjausi. Buvo mintis, kad reikia nepralaimėti 40 taškų skirtumu. Tikrai neramu buvo, nes rotacija nulinė“, – kalbėjo Ž. Urbonas.

„Utenos ekipa puolime žaidžia labai gerai, tačiau be pagrindinių savo gynėjų dalykus daryti jiems buvo sunkiau. Tai buvo akivaizdu. Tokia realybė. Mes pirmoje mačo pusėje žaidėme gerai gynyboje, ir nors to paties nepavyko padaryti po pertraukos, esu laimingas dėl vienodai paskirstytų minučių. Dabar reikia ruoštis rungtynėms, kurias žaisime jau po 48 valandų“, – po pergalės kalbėjo M. Schilleris.

Austro treniruojama komanda jau antradienį svečiuose susitiks su „Šiaulių“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)