Ergino Atamano auklėtiniai svečiuose 85:103 (24:22, 27:30, 7:20, 27:31) krito prieš Afjonkarahisaro „Ahyon“ (12-11) su Evaldu Kairiu.

Trečiajame kėlinyje iniciatyvą perėmusius šeimininkus į priekį vedė buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Francisco Cruzas, kuris pelnė 22 taškus ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

E. Kairys ant parketo praleido 30 minučių, per kurias pelnė 10 taškų (4/4 dvit., 2/3 baud.), atkovojo 5 kamuolius ir surinko 18 naudingumo balų.

„Anadolu Efes“ pralaimėjimą dar labiau apkartino Shane'o Larkino trauma. Per 15 minučių 8 taškus pelnęs amerikietis susižeidė trečiajame kėlinyje ir mačo tęsti negalėjo.

Tame pačiame trečiajame ketvirtyje Stambulo klubas prarado ir savo trenerį – E. Atamanas buvo išvytas iš aikštės už antrą techninę pražangą.

„Anadolu Efes“ gretose rezultatyviausiai žaidė 18 taškų pelnęs Džananas Musa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)