Nerezultatyvioje rungtynių pradžioje daugiausiai įsišėlusio Kevino Punterio pastangomis Milano ekipai pavyko po spurto 0:7 išsiveržti į priekį 10:17.

Ettore Messinos auklėtiniai skirtumą padidino iki dviženklio, tačiau kantriai gynyboje dirbę Lietuvos čempionai prieš didžiąją pertrauką sužaidė sėkmingą atkarpą 10:3 ir įpusėjus dvikovai nuo varžovų atsiliko vos 2 taškais (32:34).

Po didžiosios pertraukos vienas Nigelas Hayesas tempė aikštės šeimininkaus, pelnydamas 7 taškus iš eilės, o varžovai po dviejų tritaškių iš eilės skirtumą padidino iki dviženklio. Vis dėlto pabėgti žalgiriečiai svečiams iš Milano neleido – sudėtingą metimą su pražanga ketvirčio pabaigoje per „Armani“ vidurio puolėjo rankas pataikė Lukas Lekavičius (45:50).

Paskutiniame ketvirtyje M. Schillerio auklėtiniams po Luko Lekavičiaus 5 taškų iš eilės pavyko sumažinti skirtumą iki 2 taškų 57:59.

A. Rubito ir Thomo Walkupo klaidos ir netaiklūs metimai neleido lemiamu momentu išlyginti rezultato. Tuo pasinaudoję svečiai dar pataikė baudų metimus ir šventė pergalę.

Žalgiris“: Marius Grigonis 17, Joffrey Lauvergne'as 15 (9 atk.k., 24 naud.b.), Lukas Lekavičius 11, Nigelas Hayesas 7, Augustine'as Rubitas 6, Rokas Jokubaitis ir Karolis Lukošiūnas po 3, Paulius Jankūnas 2, Thomas Walkupas ir Martinas Gebenas po 0.

Armani“: Shavonas Shieldsas 23 (27 naud.b.), Kevinas Punteris 14, Kyle'as Hinesas ir Luigi Datome po 10, Michelas Rollas ir Sergio Rodriguezas po 4, Kalebas Tarczewskis ir Jeremy Evansas po 2, Jeffas Brooksas, Vladimiras Micovas ir Paulas Biligha po 0.

"Žalgiris" - "Armani". Rungtynių statistika

Lietuvos čempionų gretose trūks traumuoto Artūro Milaknio, Milano komandoje – Malcolmo Delaney ir buvusio žalgiriečio Zacho LeDay.

Pirmose šio sezono tarpusavio rungtynėse Milane pergalę 98:92 šventė „Armani“ komanda.

Ateinančias dvi savaites „Žalgirio“ lauks dvi dvikovos su Stambulo komandomis – kovo 12 dieną su „Anadolu Efes“, o kovo 18 – su „Fenerbahče“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (437)