Igorio Kokoškovo auklėtiniai atsigriebė už tą kluptelėjimą praėjusią savaitę po 10 pergalių iš eilės – 100:92 įveikė Milano ekipą. Pastarosios nutrūko 4 pergalių iš eilės serija.

Itin rezultatyvios rungtynės, kaip paaiškėjo vėliau – antros Eurolygos istorijoje, kuriose abiem komandoms pavyko mesti į krepšį dvitaškius ir tritaškius daugiau nei 50 proc. taiklumu, o taip pat baudos metimus realizuoti daugiau nei 90 proc. taiklumu.

„Armani“ dvitaškius metė 59,5 proc., tritaškius 52 proc., o baudas – 100 proc. taiklumu. „Fenerbahče“ statistiniai skaičiai panašūs – atitinkamai 58 proc. dvitaškių, 52 proc. tritaškių ir 93,3 proc. baudų taiklumas.

Vienintelį kartą Eurolygos istorijoje dvitaškius ir tritaškius daugiau kaip 50 proc., o baudas – daugiau kaip 90 proc. taiklumu abi komandos metė rungtynėse tarp Belgrado „Crvena Zvezda“(60,5 proc. dvitaškiai, 54,5 proc. tritaškiai, 95,5 proc. baudos) ir „Valencia“ (51,5 proc., 54,5 proc. ir 90 proc.) 2018 metų kovo 15 dieną. Belgrado ekipa triumfavo 106:90.

„Tai vienos iš tokių rungtynių, kai lieka tik pasveikinti varžovus. Mūsų skaičiai puolime buvo labai geri, o varžovų – dar geresni“, – po dvikovos kalbėjo „Armani“ strategas Ettore Messina.

Nugalėtojų komandoje išsiskyrė Janas Vesely, buvęs netoli trigubo dublio – 13 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 8 rezultatyvūs perdavimai. Čeko sąskaitoje – 35 naudingumo balai.

Likęs "Žalgirio" tvarkaraštis Eurolygoje

Po tokio įspūdingo pasirodymo puolime Milano „Armani“ penktadienį Kaune rengiasi susigrumti su „Žalgiriu“, o „Fenerbahče“ – Vilerbane su Lietuvos čempionų antradienį nuskriaustu ASVEL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)