Nuostabų pasirodymą svečių gretose surengė Nikola Mirotičius, kuris vidutiniškai rinko po beveik tašką per minutę ir finišavo su 25 taškais (4/4 dvitaškiai, 5/9 tritaškiai, 2/2 baudos) per 26 min. Cory Higginsas pridėjo 16 taškų, o prieš dvikovą pagerbtas Nickas Calathesas – 9 taškus.

„Jei mes kalbame apie antrą rungtynių pusę, manau, kad Niko (Mirotičius) ir Corey (Higginsas) nuveikė didelį darbą. Taip pat manau, kad tai nebuvo geras mūsų pasirodymas turint omeny, kad žaidėme trečią mačą per 5 diens.

Turėjome sunkią kovą prieš ASVEL, dar prieš tai įveikėme Badalonos „Juventut“. Taigi, negaliu sakyti, kad buvome šviežūs, ypač savo galvose. Tačiau pasiekėme pergalę ir galime grįžti ilsėtis namo, dabar tai yra svarbiausia“, – po pergalės kalbėjo Š. Jasikevičius.

„Barcelona“ strategas įvertino „Panathinaikos“ sirgalių ypač šiltai sutiktą Mario Hezonją, kuriam tai buvo pirmosios rungtynės dėvint PAO marškinėlius.


Tą pastebėjo ir Š. Jasikevičius.

„Dėl to „Panathinaikos“ ir yra „Panathinaikos“. Emocionalu tai, ką aš pamačiau. Esu laimingas dėl jo, nes tokie dalykai įprastai įvyksta tik kartą gyvenime. Tokia patirtis gali būti sukurta tik šiame klube“, – po mačo kalbėjo Š. Jasikevičius.

PAO komandai iš NBA grįžęs M. Hezonja pelnė 21 tašką ir buvo rezultatyviausias šeimininkų gretose.

Anksčiau vienu iš ryškiausių Kroatijos talentų laikytas ir pats pasitikėjimu savimi per kraštus spinduliavęs M. Hezonja iš „Barcelonos“ komandos į NBA persikėlė 2015-aisiais, tačiau už Atlanto buvo tik vidutiniokas. Sėkmingiausias M. Hezonjai buvo 2017-2018 m. sezonas, kai atstovaudamas Orlando „Magic” jis per rungtynes vidutiniškai pelnė po 9,6 taško ir atkovojo po 3,7 kamuolio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)