Per dvejas praėjusią savaitę sužaistas rungtynes lietuvis vidutiniškai pelnė po 12,5 taško, atkovojo po 12 atkovotų kamuolių ir blokavo po 1,5 metimo.

Be to, per susitikimą su Vašingtono universiteto „Huskies“ ekipa jis mačo pabaigoje pataikė metimą iš krašto ir išplėšė pergalę Arizonos „Wildcats“ krepšininkams.


Gana rezultatyviai lietuvis sužaidė ir paskutines rungtynes praėjusią naktį, kuriose „Wildcats“ išvykoje 69:80 (36:40, 33:40) nusileido Oregono „Ducks”.

Ą. Tubelis per 31 min. pelnė 12 taškų (4/6 dvit., 0/4 trit., 4/7 baud.) ir atkovojo 4 kamuolius.

Apskritai šį sezoną 18-metis 211 cm ūgio puolėjas per NCAA rungtynes vidutiniškai rinko po 12,2 taško, atkovojo po 7,2 kamuolio ir blokavo po 1,3 metimo, tai darydamas per 26 min. ant parketo.

Jo atstovaujama Arizonos ekipa su 17 pergalių ir 9 pralaimėjimais savo konferencijoje tarp 12 komandų yra 5-a.

Visgi, kaip primena „Associated Press“, sulig šiuo pasirodymu „Arizona Wildcats“ krepšininkai baigė savo pasirodymą šiame NCAA čempionate.

Komanda savo noru iš anksto buvo nusprendusi baigti čempionatą sulig reguliariuoju sezonu. Tokias sankcijas „Wildcats“ komandai pritaikė pats Arizonos universitetas – jos susijusios su NCAA atliekamu korupcijos tyrimu.

Jo epicentre „Wildcats“ atsidūrė dėl 2017-ųjų įvykių, kai vienas iš komandos trenerių kartu su agentu pažeidinėjo turnyro taisykles mokėdami pinigus žaidėjams ir siekdami savanaudiškų tikslų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)