„Žalgirio“ strategas, atsakydamas į klausimą apie sekmadienį nežaidusius A. Milaknį ir Thomą Walkupą, teigė, kad pastarasis ko gero bus pasiruošęs kitos savaitės Eurolygos susitikimams, o lietuvio situacija yra labiau komplikuota.

„Thomui viskas bus gerai. Madride jis pasitempė čiurną. Taip nutiko ne pirmą kartą per pastarąsias savaites, todėl nusprendėme suteikti jam poilsio. Tikimės, kad artimiausiu metu jis galės rungtyniauti.

Na o Milaknis be krepšinio tikrai praleis apie mėnesį“, – kalbėjo „Žalgirio“ vairininkas.

Kalbėdamas apie sekmadienį iškovotą pergalę specialistas iš Austrijos pasidžiaugė tolygiai žaidėjams paskirstytomis minutėmis.

„Abi rungtynių puses pradėjome su daugybe neišprovokuotų klaidų, tai tikrai mums nepadėjo, bet šias klaidas rungtynių eigoje ištaisėme. Esu laimingas dėl pergalės ir tolygiai žaidėjams paskirstytų minučių“, – sakė M. Schilleris.

Tuo metu „Neptūno“ vyriausiasis treneris Tomas Gaidamavičius apgailestavo dėl prastai sužaisto antrojo kėlinio, kurio metu žalgiriečiams pavyko perimti iniciatyvą.

„Pralaimėjome Eurolygos komandai. Tris kėlinius sužaidėme gana neblogai, bet prastai buvo sužaistas antras kėlinys. „Žalgiris“ labai gerai išnaudojo mūsų klaidas, todėl ir pabėgo. Paskui prieš tokią komandą sugrįžti buvo sunku“, – teigė T. Gaidamavičius.

Kita savaitė Eurolygoje „Žalgiriui“ vėl bus dviguba – antradienį namie laukia akistata su Vilerbano ASVEL, o penktadienį savoje aikštėje teks žaisti su Milano „Armani Olimpia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)