Neminint nuo praėjusio gruodžio nerungtyniaujančio puolėjo Anthony Randolpho, karališkajam klubui dėl traumų taip pat veikiausiai negalės padėti dar trys žaidėjai.

Gynėjas Rudy Fernandezas neišsprendė savo nugaros problemų, traumuoti ir kitas gynėjas Sergio Llullas bei puolėjas Jeffery Tayloras.

Iš šios trijulės produktyviausias puolime buvo S. Llullas, Eurolygoje per mačą vidutiniškai renkantis po 8,7 taško ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo. Tačiau treneriui Pablo Laso stigs ir R. Fernandezo patirties bei J. Tayloro sugebėjimų gynyboje.

„Žalgirio“ stovykloje be minėto A. Milaknio, kuris pajuto kirkšnies skausmus, nebus ir nuo sezono pradžios nežaidžiančio Patricio Garino bei Mareko Blaževičiaus.

Eurolygos dvikova Madride prasidės 22 val. Lietuvos laiku.

Kauniečiai bandys pasiekti revanšą už apmaudų pralaimėjimą namuose praėjusį lapkritį 90:93.

Pastaruosius du mačus irgi pralaimėjęs „Real“ Eurolygos turnyro lentelėje užima penktą vietą (15/10), „Žalgiris“ žengia devintas (14/11). Skirtumas tarp klubų – minimalus, ir jį Martino Schillerio auklėtiniai galės panaikinti jau ketvirtadienį.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)