„Marca“ šaltinių teigimu, tiek karališkasis klubas, tiek 53-ejų specialistas nori bendradarbiauti toliau ir jau susitarė dėl pagrindinių sąlygų, tad beliko sudėti parašus.

Nuo 2011 metų Madrido ekipai vadovaujantis ispanas šį mėnesį tapo „Real“ rekordininku, aplenkęs klubo legendą iš 1975-1989 metų Lolo Sainzą – P. Laso dabar yra daugiausiai rungtynių prie komandos vairo stovėjęs treneris.

Jo sąskaitoje iš viso yra jau 20 įvairių titulų: 5 Ispanijos čempionų trofėjai, 6 Karaliaus taurės, 6 Ispanijos Supertaurės, 2 Eurolygos karūnos ir FIBA Tarpkontinentinė taurė.

Tiesa, dabar P. Laso „Real“ patiki sudėtingą uždavinį – atnaujinti nuo ilgamečių lyderių palengva vis mažiau priklausomą komandą.

Ketvirtadienį, nuo 22 val. Lietuvos laiku, Ispanijos sostinės krepšininkai priims Kauno „Žalgirį“.

„Visada tikiuosi rungtynėse išvysti geriausią komandos versiją. „Žalgiriui“ sezonas kol kas klostosi puikiai, todėl mūsų laukia komplikuotas vakaras. Varžovai žaidžia daug du prieš du situacijų, turi gerų snaiperių kaip Marius Grigonis ar Lukas Lekavičius. Taip pat svarbūs aukštaūgiai Joffrey Lauvergne'as bei Nigelis Hayesas. Tai – subalansuota komanda, lenktyniaujanti dėl vietos atkrintamosiose varžybose. Ir tai puikiai patvirtina jos užimama vieta turnyro lentelėje“, – apie laukiantį iššūkį atsiliepė P. Laso.

„Ant kortos pastatyta daug. Turėsime žaisti protingai ir kietai, nes „Žalgiris“ niekada nepasiduoda“, – pridūrė „Real“ įžaidėjas Nicolas Laprovittola.


Madride kauniečiai bandys pasiekti revanšą už apmaudų pralaimėjimą namuose praėjusį lapkritį 90:93.

Pastaruosius du mačus irgi pralaimėjęs „Real“ Eurolygos turnyro lentelėje užima penktą vietą (15/10), „Žalgiris“ žengia devintas (14/11). Skirtumas tarp klubų – minimalus, ir jį Martino Schillerio auklėtiniai galės panaikinti jau ketvirtadienį.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)