Tiesa, prancūzas jau negalės būti registruojamas Eurolygos kovoms ir padėti legendinio Tony Parkerio valdomai komandai galės tik vietiniame čempionate ir taurės varžybose.

„Mums tikrai džiugu pasveikinti Thomą, prisijungusį prie komandos iki sezono pabaigos. Jis nedvejojo dėl sprendimo, net jei ir finansiškai pasiaukojo. Matėme, koks laimingas buvo žaisdamas Th. Heurtelis už nacionalinę ekipą.

Jis nepaprastai motyvuotas aukšta nata pabaigti sezoną, tapti lyderiu ir padėti iškovoti titulą nacionalinėse pirmenybėse“, – teigė klubo savininkas T. Parkeris.


31 metų Th. Heurtelis katalonų klubą paliko po 4 sezonų ir, jei priims ASVEL pasiūlymą, sugrįš į Prancūzijos lygą pirmą karto po 2009-2010 metų sezono, kai jis dar žaidė „Strasbourg“ ekipoje.

Šį sezoną žaisdamas „Barcelona“ komandoje jis Eurolygoje vidutiniškai per 13 min. pelnė 2,9 taško ir atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)