34-erių veteranas žaisti negali dėl kirkšnies skausmų, kuriuos pajuto antradienio rungtynėse Kaune su Belgrado „Crvena Zvezda“. Gynėjas sužaidė tik 8 minutes.

Savo nerimą dėl snaiperio sveikatos tuomet išreiškė „Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris. Po rungtynių jis kalbėjo, kad gynėjui paūmėjo jau nuo sezono pradžios varginantys kirkšnies skausmai. Treneris teigė nežinantis, kokia jų priežastis, tik pabrėžė, jog šįkart negelbėjo nė vaistų nuo skausmo injekcija.

Trečiadienį prieš išvyką į Ispanijos sostinę M. Schilleris dar negalėjo pasakyti, kiek laiko teks verstis be gynėjo.

„Laukiame magnetinio rezonanso tyrimo, kol kas daugiau informacijos neturime“, – sakė austras.

Dėl traumos nutrūks A. Milaknio Eurolygoje paeiliui sužaistų rungtynių serija. Taikliarankis krepšininkas nepraleido 200 Eurolygos dvikovų iš eilės.

Tai buvo antra pagal ilgį tokia serija šiame amžiuje.

Eurolygoje A. Milaknis vidutiniškai per 18 min. pelno 6 taškus ir atkovoja 1 kamuolį. Gynėjas šį sezoną tritaškius meta 47 proc. taiklumu (39/83).

Madride kauniečiai bandys pasiekti revanšą už apmaudų pralaimėjimą namuose praėjusį lapkritį 90:93.

Pastaruosius du mačus irgi pralaimėjęs „Real“ Eurolygos turnyro lentelėje užima penktą vietą (15/10), „Žalgiris“ žengia devintas (14/11). Skirtumas tarp klubų – minimalus, ir jį M. Schillerio auklėtiniai galės panaikinti jau ketvirtadienį.

Tiesa, 38-erių specialistas neabejoja, jog ši užduotis – ne iš lengvųjų.

„Real“ turi puikius žaidėjus, galinčius individualiai nulemti rungtynių baigtį: Jaycee Carrollą, Sergio Llullą. Ir Walterį Tavaresą, kuris patikimai ginasi ir yra labai pavojingas žaidžiant du prie du. Taip, jie neteko Facundo Campazzo – vieno iš trijų geriausių Eurolygos įžaidėjų. Tačiau vis tiek tebėra labai pavojingi“, – pagarbiai apie priešininkus atsiliepė M. Schilleris.

Mačas Madride prasidės 22 val. Lietuvos laiku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)