Tai pirmadienį surengtoje spaudos konferencijoje pranešė vyriausiasis treneris Martinas Schilleris.

„Jam leista žaisti ir tikimės, kad jis bus pasirengęs. – Žinant, kad buvo iškritęs daugiau nei 10 dienų, jis treniruotėse atrodo visai padoriai. Kol mes buvome išvykę, Lukas turėjo tris individualias treniruotes, kurios dirbo fiziškai ir gerino savo ištvermę. Esame nusiteikę optimistiškai, kad jis bus naudingas ir rungtynėse“, – pažymėjo strategas.

Nors antradienio varžovė Belgrado „Crvena Zvezda“ išgyvena keturių pralaimėjimų iš eilės seriją ir turnyro lentelėje lenkia tik visišką autsaiderį Maskvos srities „Chimki“ klubą, M. Schilleris apie serbų ekipą atsiliepė pagarbiai.

„Tai – komandą, kurią pastaruoju metu buvo pakirtęs koronavirusas. Nepaisant to, jie kovoja. Naujas treneris, pasikeitęs braižas. Laukiame artėjančio susitikimo“, – atsargiai rinko žodžius specialistas.

„Crvena Zvezda“ į Kauną atvyksta be vieno pagrindinių savo žaidėjų Johny O'Bryanto, kuris buvo suspenduotas dėl konflikto su treneriu ir persikėlė į Ankaros „Turk Telekom“.

Tiesa, svečiams, kuriems trūks ir Quino Colomo, Langstono Hallo, Landry Nnoko bei Duopo Reatho, jau veikiausiai padės Corey Waldenas.

Ketvirtadienį žalgiriečiai viešės Madride, kur kausis su vietos „Real“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)