Atrankos C grupės lyderiai turėjo iniciatyvą savo rankose nuo rungtynių pradžios. Danams antrojo kėlinio viduryje pavyko skirtumą sumažinti iki minimumo (26:27), tačiau vėl spurtavę Dario Gjergjos auklėtiniai savo persvarą padidino iki 14 taškų.

Skirtumą po trijų kėlinių Belgijos rinktinė padidino iki 17 taškų ir jos varžovai iškėlė baltą vėliavą.

Pirmose tarpusavio rungtynėse belgai įveikė Danijos rinktinę 88:72.

Belgija: Retinas Obasohanas 19, Emmanuelis Lecomte 12, Ismaelis Bako 10.

Danija: Adamas Darboe 18, Danielis Andresas Mortensenas 13, Jonas Zohore 12, Kevinas Larsenas 10.

2022 metų Europos čempionato atrankos langą Lietuvos rinktinė pradės nuo dvikovos su čekais. Dariaus Maskoliūno auklėtinių ir Čekijos rinktinės rungtynės Vilniaus „burbule“ šeštadienį prasidės 19.30 val.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Primename, kad Europos pirmenybės 2022-aisiais vyks keturiose šalyse – Italijoje, Vokietijoje, Čekijoje ir Gruzijoje.

Šiuo metu be šių šalių rinktinių kelialapius į Europos čempionatą jau yra iškovojusios Rusijos, Serbijos, Suomijos, Lenkijos, Slovėnijos, Ukrainos, Graikijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Kroatijos, Izraelio, Vengrijos, Ispanijos ir Belgijos rinktinės.

Kelialapio dar nėra užsitikrinusi Lietuvos rinktinė, kuri šeštadienį ir pirmadienį žais dvejas paskutines atrankos varžybų rungtynes atitinkamai su Čekija ir Danija. Banguojantį Lietuvos rinktinės žaidimą kritiškai ir tiesmukai šią savaitę apibūdino šalies krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)