Į virtualią sirgalių zoną įsijungę aistruoliai turės šansą pasirodyti sostinės ASG arenos didžiajame ekrane per minutės pertraukėles ir laimėti prizų.

„Nenustygstame vietoje ir be galo laukiame dar vieno virtualaus susitikimo su Lietuvos rinktinės sirgaliais vasario 20 ir 22 dienomis. Rungtynės žiauriai svarbios. O rinktinės krepšininkai pabrėžė, kad nors sirgalių arenoje fiziškai pirmajame FIBA „burbule“ ir nebuvo, bet virtualus susitikimas su jais pagyvino bendrą atmosferą. Sirgalių aktyvumas jungiantis prie virtualaus kambario buvo milžiniškas. Ne ką mažesnio ažiotažo laukiame ir šįkart.

Pats asmeniškai ne kartą išbandžiau šį palaikymo būdą ir galiu pasakyti, kad jauduliukas, laukiant savo atvaizdo didžiulėje sirgalių sienoje arenoje, yra labai smagus. Tai – dar nepatirtas naujos sporto komandų palaikymo realybės jausmas. Tikrai nuoširdžiai siūlau tai išbandyti visiems“, – kvietė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) rinkodaros vadovas Justinas Liaudinskas.

Kaip ir vasario „lango“ metu, ASG arenoje bus įrengtas įspūdingo dydžio ekranas, kuris kartu su kitais technologiniais sprendimais padės palaikyti ryšį tarp žaidėjų ir sirgalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)