„Mums reikia padaryti savo darbą, kurio neatlikome lapkritį. Visi viską supranta, visiems viskas aišku. Mes neturime galimybių klysti, mums reikia atlikti tai, ką turime atlikti“, – savo mintis pakartojo ekipos strategas.

Lemiamas lietuviams bus mačas su danais, kurie versis be savo lyderio Gabrielio Lundbergo, papildžiusio Maskvos CSKA (Rusija) klubą.

„Jis yra stiprus individualiai žaidėjas, pridarė mums labai daug bėdų pirmose rungtynėse. Jo trūkumas danams – stiprus faktorius, vietoje jo danai neturi kito žaidėjo. Tačiau mes to neakcentuojame, visiškai apie tai nediskutuojame. Turime atlikti tai, ką turime. Nesvarbu, ar su Lundbergu, ar be jo“, – krepsinionamai.lt teigė rinktinės D. Maskoliūnas.

Atrankos turnyro C grupėje jo auklėtiniai su Danijos rinktine dalinasi 2–3 vietomis, o į Europos čempionatą pateks šeimininkė Čekija ir dvi geriausios grupės komandos.

Vasario 20 d. lietuviai susitiks su Čekija, kurią pirmose rungtynėse nugalėjo rezultatu 97:89, bei vasario 22 d. su Danijos rinktine, kuriai pralaimėjo rezultatu 76:80.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)