„Šie vyrukai labai geri. Bet bandome tapti blogesniais, nes norinti laimėti, reikia būti šiek tiek niekšais“, – bendraudamas su žiniasklaida po rungtynių sakė Šarūnas Jasikevičius.

Nors sezono pradžioje katalonai atidavė Madrido klubui Ispanijos supertaurę, dabar principiniai varžovai iš sostinės buvo įveikti jau trečią kartą iš eilės.

Š. Jasikevičius laimėjo Karaliaus taurę jau ketvirtą kartą karjeroje, tačiau pirmą kartą – kaip treneris. Lietuvis netramdė savo džiaugsmo bei nenustygdamas vietoje šventė su auklėtiniais.

Pirmiausia treneris sveikino MVP apdovanojimą atsiėmusį Cory Higginsą, kuris finalo rungtynėse į „Real“ krepšį įmetė 20 taškų.

Vėliau Š. Jasikevičius suskubo pasveikinti ir kitus savo auklėtinius, o galiausiai pozavo nuotraukoms laikydamas laimėtą trofėjų kartu su savo žmona Anna.

„Barcelona“ Karaliaus taurę laimėjo 26-ąjį kartą istorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)