Finale A. Goudelockas surinko 22 taškus ir nugalėjo 20 taškų surinkusį Klaipėdos „Neptūno“ atstovą Evaldą Šaulį.

Šių metų „Betsafe“ snaiperio konkurse dalyvavo vienuolika krepšininkų. Į pusfinalį pateko keturi: Lukas Uleckas, E. Šaulys, Marius Runkauskas ir A. Goudelockas.

Pusfinalyje L. Uleckas ir M. Runkauskas surinko po 15, E. Šaulys į finalą pateko su 16 taškų, o A. Goudelockas pademonstravo įspūdingą taiklumą – 24 taškai.

Kauno „Žalgiriui“ konkurse atstovavo Artūras Milaknis, kuris neperžengė ketvirtfinalio barjero. Žalgirietis surinko 11 taškų ir užfiksavo prasčiausią rezultatą kartu su Domantu Viliu.

Utenos „Juventus“ atstovavo triskart konkurso čempionas M. Runkauskas. Panevėžio „Lietkabeliui“ – Marius Valinskas. Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ atstovu tapo Branko Mirkovičius.

Aukščiausiu konkurso dalyviu tapo Prienų „CBet“ puolėjas Mindaugas Sušinskas.

Alytaus „Dzūkijos“ atstovas buvo Tadas Rinkūnas, „Šiaulių“ spalvas tarp geriausių metikų gynė Elvaras Fridrikssonas.

Snaiperio konkursas vyko vasario 14-ąją, prieš Citadele KMT finalines rungtynes. Dėl nugalėtojų trofėjaus Panevėžyje grumsis „Žalgiris“ ir „Lietkabelis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)