Madride vykstančiame turnyre „Barcelona“ 77:68 įveikė Ispanijos čempionę Vitorijos „Baskonia“. Finale katalonų laukia šeimininkai – „Real“ krepšininkai, kurie pusfinalyje 85:79 eliminavo Tenerifės „Iberostar“.

„Pergalė prieš „Baskonia“ buvo puiki. Įdėjome daug pastangų ir demonstravome tinkamą fiziškumą bei mentalitetą. Didžiąją rungtynių dalį buvome pranašesni už varžovus“, – sakė Š. Jasikevičius, teigęs, jog dabar katalonai turi labai rimtai pasiruošti finalo mūšiui.

„Turime pamiršti pusfinalį ir ruoštis finalui. Tikimės, kad finalą sužaisime gerai. Negalėsime nė minutės atsipalaiduoti, nes kovosime su aukščiausio lygio varžovu, kuris baus mus už kiekvieną klaidą.“

Nors „Real“ sezono pradžioje pavogė iš „Barcelonos“ pirmąjį sezono titulą – Ispanijos supertaurę, pastarieji komandų susitikimai baigėsi „Barcos“ pergalėmis: 79:72 Eurolygoje ir 87:82 ACB pirmenybėse. Š. Jasikevičius prašo šiuos rezultatus pamiršti.

„Apie ankstesnes pergales galvoti nereikėtų. Kiekvienos rungtynės yra nauja istorija ir tai, kas įvyko anksčiau, dabar visiškai nieko nereiškia“, – sakė treneris iš Lietuvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)