Visgi lemiamame ketvirtyje abejonių dėl nugalėtojo nebekilo, o po sunkesnės nei tikėtos pergalės 84:72 „Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris padėties nedramatizavo ir akcentavo svarbiausią dalyką – tai, kad jo auklėtiniai sekmadienį žais Citadele-Karaliaus Mindaugo taurės finale.

„Rungtynės buvo kietos ir sunkios. Puikiai puolime pasirodė JoJo, taip pat noriu paminėti Paulių, kuris mums taip pat labai stipriai padėjo“, – išskyrė 40 taškų ir 47 naudingumo balus kartu surinkusius Joffrey Lauvergne'ą ir P. Jankūną strategas.

Paklaustas, ko tikisi iš finalo su Panevėžio „Lietkabeliu“, su kuriuo šį sezoną kol kas pasidalino po pergalę, M. Schilleris apie būsimą varžovą atsiliepė itin pagarbiai.

„Kyle'as Vinalesas yra jų lyderis. Jie turi talentingą gynėjų liniją, taip pat ūgio po krepšiu“, – pažymėjo specialistas.

Jis pridūrė, kad pagal idealų scenarijų pusfinalyje būtų buvę geriausia žaisti 12 žaidėjų rotacija, tačiau realybėje viskas yra kiek kitaip, todėl Steve'ui Vasturiai ir Marekui Blaževičiui minučių neatsirado.

Citadele-KMT mažasis ir didysis finalai vyks sekmadienį – atitinkamai 14 val. 45 min. ir 17 val. 50 min.

Primename, kad kauniečiai laimėjo tris iš penkių iki šiol surengtų KMT turnyrų (2017, 2018 ir 2020 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)