Taurės varžybų šeimininkus į pergalę vedė po 23 taškus ir 22 naudingumo balus surinkę Gabrielis Deckas ir Trey Thompkinsas.

„Valencia“ gretose išsiskyrė 14 taškų pelnęs Nikola Kaliničius.

Šis susitikimas ypač įsimintinas buvo „Real“ strategui Pablo Laso.

Nuo 2011 metų komandą treniruojančiam 53-ejų specialistui tai buvo 735-asis mačas prie karališkojo klubo vairo. Jis tapo „Real“ rekordininku, aplenkęs 1975-1989 metais ekipai vadovavusį Lolo Sainzą.

Po akistatos P. Laso duodant interviu, 80-metis veteranas nustebino savo įpėdinį, kreipęsis į jį iš televizijos ekrano. „Real“ treneris neslėpė emocijų klausydamasis legendinio pirmtako komplimentų ir sveikinimų.

Pusfinalyje titulą ginantys Madrido atstovai susitiks su Tenerifės „Lenovo“ komanda, kuri 87:76 (25:17, 26:25, 20:17, 16:17) eliminavo Burgoso „San Pablo“.

Po 18 taškų prie pergalės prisidėjo Bruno Fitipaldo ir Sasu Salinas.

Penktadienį likusiuose ketvirtfinaliuose Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ kausis su Malagos „Unicaja“, o Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio atstovaujama Vitorijos „Baskonia“ mėgins prasibrauti pro Badalonos „Joventut“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)