Trečiame kėlinyje vilniečiai pirmavo 8 taškų skirtumu, tačiau patys apsunkino savo gyvenimą net trimis techninėmis pražangomis.

Dvi gavęs Martynas Echodas buvo išprašytas iš aikštės, dar viena nuobauda teko treneriui Giedriui Žibėnui.

Lemiamame ketvirtyje iš naujo užsimezgė kova taškas į tašką, ir tik po kelių nevykusių oponentų atakų prasidėjus paskutinei minutei įgijo saugią persvarą.

Geriausias rungtynes LKL sužaidė praėjusį mėnesį į „Rytą“ atvykęs Rapolas Ivanauskas. 13 taškų pelnęs aukštaūgis buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose.

Apskritai atsarginiai žaidėjai sostinės klubui šįkart surinko liūto dalį – net du trečdalius – taškų. Palyginimui, jei „Ryto“ rezervas prie pergalės prisidėjo 50 taškų, svečiams nuo suolo pakilę krepšininkai atnešė tik 18 taškų.

Ne mažiau atkaklios buvo ir ankstesnės komandų tarpusavio dvikovos šiame sezone. Praėjusį spalį „Nevėžis“ namuose įveikė favoritus 100:94. Sausį Vilniuje „Rytas“ pasiekė revanšą 96:91.

Vis dėlto per paskutinius 15 turų kėdainiečiai LKL išstenėjo tik vieną pergalę.

„Rytas“: Rapolas Ivanauskas 13, Martynas Pacevičius 11, Ryanas Boatrightas ir Dovis Bičkauskis – po 10, Gytis Radzevičius (7 atk. kam.) ir Arnas Butkevičius (4 rez. perd.) – po 9;

„Nevėžis“: Sedrickas Barefieldas 21 (3/12 trit.), Panagiotis Kalaitzakis 12, Arielis Hukporti 11, Reynardas Montgomery 8 (6 atk. kam., 4 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)