„Žalgiris“ antradienio vakarą namuose atsilikinėjo 32:45, tačiau galiausiai nugalėjo svečius iš Pasvalio 95:76. Pergalę apkartino A. Milaknio trauma – snaiperis trečiajame kėlinyje skaudžiai susidūrė su varžovu Danieliu Amigo bei stipriai susižeidė petį. Rungtynių tęsti gynėjas negalėjo.

Kauno ekipos vyriausiasis treneris Martinas Schilleris su nerimu laukia gydytojų apžiūros. Austras jau žino, kad iki savaitgalio tikrai į rikiuotę nesugrįš L. Lekavičius, o klaustukų kyla ir dėl J. Lauvergne, kuris antradienį prieš „Pieno žvaigždes“ taip pat nerungtyniavo.

„Apie Milaknį daugiau žinosime rytoj, kai jį apžiūrės komandos gydytojai. Jam sumuštas petis. Tokią pačią traumą jis yra turėjęs ir anksčiau.

Lekavičius nėra pasiruošęs žaisti, bet labai tikimės, kad Panevėžyje rungtyniaus Lauvergne. Jo trauma smulki, turime jį stebėti, bet lieku optimistiškas“, – sakė M. Schilleris.

Kalbėdamas apie pergalingai pasibaigusias rungtynes strategas pabrėžė, kad jos susidėjo iš dviejų labai skirtingų dalių.

„Buvome nepatenkinti žaidimu iki pertraukos, tačiau gerai sureagavome ir po pertraukos praleidome tik 28 taškus. Tai leido iškovoti pergalę“, – sakė „Žalgirio“ treneris.

Šeštadienį kauniečiai pusfinalyje susitiks su Klaipėdos „Neptūnu“.

Pergalės atveju, sekmadienį dėl pirmojo sezono trofėjaus M. Schillerio kariauna žais su Utenos „Juventus“ arba Panevėžio „Lietkabeliu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)