Šeši iš jų dirbo ir praėjusių metų KMT finalo ketverte.

„Tai yra tikri profesionalai. Visi jie turi sukaupę rimtą patirtį tiek vietiniame, tiek tarptautiniame lygyje. Tai geriausi bei didžiausią pažangą padarę žmonės, kuriuos šiuo metu turime Lietuvoje“, – tvirtino Lietuvos krepšinio lygos (LKL) teisėjų direktorius Algimantas Pavilonis.

Kurie trys teisėjai dirbs finalo rungtynėse, paaiškės tik išvakarėse.

„Sprendimas priklausys ir nuo to, kaip teisėjai pasirodys pusfinaliuose. Teisėjai taip pat turi turėti savo lyderį – jie, kaip ir sportininkai, turi savo formą, ji siūbuoja. Visus faktorius reikia įvertinti ir tik finalo išvakarėse nuspręsti, kurie žmonės dirbs lemiamoje dvikovoje“, – sakė A. Pavilonis.

Karalienės taurės finale teisėjų brigadą papildys ir dvi moterys – Indrė Balnionytė bei Milita Stalaučinskaitė.

Krepšinio sirgaliai turės galimybę išgirsti, ką rungtynių metu tarpusavyje kalba teisėjai, kuriems finale bus prisegti mikrofonai.

Finalo ketverte dėl trofėjaus varžysis Kauno „Žalgiris“, Panevėžio „Lietkabelis“, Utenos „Juventus“ ir Klaipėdos „Neptūnas“. Lemiamas dvikovas tiesiogiai transliuos Delfi ir LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)