Lietuviui nepavyko išvesti komandos į antrąjį FIBA Čempionų lygos etapą, su sunkumais Jeruzalės miesto komanda susiduria ir Izraelio pirmenybėse.

Štai sekmadienį „Hapoel“ (9/4) išvykoje nusileido turnyro lentelės kaimynei Galilėjos „Gilbao Hapoel“ (9/3) ekipai – 75:81 (26:25, 23:19, 11:22, 15:15).

Tai buvo antras iš eilės D. Adomaičio treniruojamos komandos pralaimėjimas praėjusią savaitę. Jos viduryje Jeruzalės komanda pralaimėjo Haifos „Hapoel“ krepšininkams.

Po šių pralaimėjimų turnyro lentelėje D. Adomaičio ekipa pasislinko į trečiąją poziciją, į antrąją leisdama pakilti „Gilbao Hapoel“. Pirmauja Tel Avivo „Maccabi“ (10/2).

Kritiškai apie D. Adomaičio darbą Jeruzalėje ir apskritai apie „Hapoel“ žaidimą atsiliepė populiarus Izraelio krepšinio žurnalistas Roi Cohenas.

„Hapoel“ yra tiesiog mirusi komanda. Žaidėjai savo elgesiu parodo, kad nenori čia būti, Adomaičio minutės pertraukėlės yra labai silpnos. Komanda prieš artėjantį taurės pusfinalį yra itin prastoje situacijoje“, – „Twitter“ socialiniame tinkle rašė R. Cohenas, dirbantis Izraelio „Sport5” kanale.

„Tiesa, vieną privalumą „Hapoel“ turi – jų varžovai taurės pusfinalyje Rišono „Maccabi“ atrodo dar blogiau“, – ironizavo jis.

Primename, kad D. Adomaitis Jeruzalės komandos vyriausiojo trenerio poste pakeitė į Atėnų „Panathinaikos“ išvykusį žydą Odedą Kattashą.

Minėtasis taurės pusfinalio etapas D. Adomaičio laukia ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)