Praėjo beveik mėnesis, kai išsiskyrė Th. Heurtelio ir „Barcelona“ keliai, o prancūzas dairosi naujos darbovietės. Viena iš galimybių – keltis į Vilerbano ASVEL ir žaisti ten iki sezono pabaigos.

Th. Heurtelis turi ir kitų pasiūlymą, tačiau prancūzų komanda yra jo prioritetų sąrašo viršūnėje dėl asmeninio ryšio su klubo savininku Tonu Parkeriu.

Tiesa, įžaidėjas negalės padėti ASVEL Eurolygos rungtynėse, nes iki Eurolygos žaidėjų perėjimo lango pabaigos dar buvo nežaidžiančiu Barselonos ekipos nariu. Tačiau komandai tai būtų didelė paspirtis Prancūzijos lygos rungtynėse iki sezono pabaigos.

31 metų Th. Heurtelis katalonų klubą paliko po 4 sezonų ir, jei priims ASVEL pasiūlymą, sugrįš į Prancūzijos lygą pirmą karto po 2009-2010 metų sezono, kai jis dar žaidė „Strasbourg“ ekipoje.

Šį sezoną žaisdamas „Barcelona“ komandoje jis Eurolygoje vidutiniškai per 13 min. pelnė 2,9 taško ir atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)