Jono Mačiulio atstovaujama atstovaujama Atėnų AEK ekipa turnyrą tęs K grupėje, kurioje graikai varžysis su Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ (Rusija), Strasbūro SIG (Prancūzija) ir Ankaros „Turk Telekom“ (Turkija) komandomis.

Tuo metu Eimanto Bendžiaus atstovaujama Sasario „Dinamo“ ekipa, žais L grupėje, kurioje graikai susirems su Saragosos „Casademont“ (Ispanija), Nymburko ERA (Čekija) ir Bambergo „Brose Baskets“ (Vokietija) krepšininkais.

I grupėje kovos Izmiro „Pinar Karšiyaka“ (Turkija), Bursos „Tofaš“ (Turkija), Brindizio „Happy Casa“ (Italija) ir Holono „Hapoel“ (Izraelis).

J grupėje žais Burgoso „San Pablo” (Ispanija), Aleksandrovaco „Igokea“ (Bosnija ir Hercegovina), Tenerifės „Lenovo“ (Ispanija) ir Rygos VEF (Latvija).

„Atkrintamosiomis“ vadinamos grupių varžybos prasidės kovo 2-3 dienomis ir truks kiek ligiau nei mėnesį.

Į finalo aštuonetą iškops po dvi geriausias grupių ekipas.

Primename, kad dėl koronaviruso pandemijos į rudenį perkeltą praėjusio sezono finalo ketverto turnyrą laimėjo „San Pablo” ekipa, finale Atėnuose pranokusi vietos AEK.

Šį sezoną Čempionų lygoje debiutavo Vilniaus „Rytas“, tačiau tai padarė itin nesėkmingai. Donaldo Kairio treniruota komanda neįveikė grupės varžybų etapo, treneris, su kuriuo sietos didelės viltys, buvo atleistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)