Eurolyga taip nusprendė sulaukusi serbų prašymo.

Antradienį Serbijos žiniasklaida pranešė, jog koronavirusu užsikrėtė keturi „Crvena Zvezda“ atstovai: du žaidėjai ir du personalo nariai.

Vėliau šią informaciją patvirtino ir pats klubas, neatskleidęs susirgusių asmenų pavardžių.

Ekipos pranešime nurodoma, kad infekuoti komandos atstovai izoliuojasi namuose, o visiems likusiems atlikti papildomi testai, kurių rezultatų laukiama.

Pirmadienį „Crvena Zvezda“ žaidė Adrijos (ABA) lygos rungtynes su kita Belgrado ekipa „Mega Soccerbet“ ir pasiekė pergalę 92:85.

Rungtynėse nedalyvavo amerikietis Corey Waldenas – dėl kokių priežasčių jis praleido mačą, „Crvena Zvezda“ nenurodė.

Susitikime nežaidė ir dar vienas „Crvena Zvezda“ legionierius Johnny O'Bryantas. Kol kas jis yra klubo suspenduotas dėl žodinio konflikto su vyriausiuoju treneriu Dejanu Radonjičiumi.

Primename, kad šį sezoną dėl koronaviruso „Žalgiriui“ Eurolygos rungtynių perkelti dar neteko. Pačioje Kauno ekipoje šia liga persirgo Rokas Jokubaitis ir Marekas Blaževičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)